Vri, 14 Jun 2024

  

Member of
Mundikat


Member of


AVONTUREN > DJAVI`S DAGBOEK > WEEK 10

Woensdag 7 september 2005.
Toen m'n mens thuis kwam, mochten we meteen de tuin in. De zon scheen een beetje, 't was niet zo warm, 't was eigenlijk wel lekker. Even stevig met m'n mens geknuffeld en daarna lekker in de tuin gaan liggen. Zohra kwam langs, we hebben even geneusd. Daarna begon ze me te wassen en dat vond ik wel tof. Alleen begon ze al vrij snel aan m'n oren en daar hou ik niet van, dus heb ik ze plat gevouwen. Zohra af.
Daarna kwam Yottum langs, even geneusd en...jawel hoor, ook hij wilde m'n oren wassen. Dus ze weer plat gevouwen en ook hij af. Ergens anders gaan liggen en kwam Quibus tegen. Weer geneusd en ook zij wilde m'n oren wassen. Wat hebben die lui toch?


Ben bij m'n mens op schoot gesprongen, Die heeft me geaaid en geknuffeld en laat zij nou ook aan m'n oren zitten. Plat vouwen heeft bij haar geen zin en proberen weg te komen ook niet. Ze heeft m'n oren "uitgedweild", zoals ze dat noemt. Toen ze me eindelijk los liet, ben ik naar een rustig plekje gegaan. Voorlopig wil ik niemand meer zien.

Vrijdag 8 september 2005.
Vanmiddag weer lekker naar buiten, al was het erg warm. Toen het etenstijd was, ben ik bij m'n mens gaan zitten om haar over te halen brokjes te pakken. Ze was echter druk bezig en heeft me flink laten wachten. Opeens landde er een vliegbeest en omdat ik honger had, zag ik die wel zitten als snack. Ik ben er eens goed voor gaan zitten en liet al m'n ervaring er op los en....had 'm te pakken. Helaas had hij mij ook te pakken en prikte lelijk in m'n pootje. Ik slaakte een kreet van kwaadheid en pijn en opeens had m'n mens wel tijd voor me. Ze greep me in m'n nekvel en nam me in de houdgreep. Ze probeerde te kijken of er een angel was blijven zitten en ondertussen probeerde ik m'n zere pootje te likken. Dat werkte dus niet echt. M'n mens kon niets vinden en heeft me toen m'n pootje laten wassen. Daarna heeft ze alsnog brokken gepakt. Terwijl ik zat te eten, stond m'n mens een beetje op me te mopperen. Ik moest het nu toch weten en zou ik nou onthouden dat sommige vliegbeesten prikken?!?!?! Ik heb haar maar gelaten. Al snel had ik nergens last meer van.

Bevriende catteries
Alchymists
Brookside
Emibell
Niraja
Zebdaj
Member of
Nederlandse Burmezen Club


Member of
Ocicat Club
Holland


© 2006-2024 Cattery Nimble Nymph - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy Statement