Vri, 19 Jul 2024

  

Member of
Mundikat


Member of


AVONTUREN > ZOHRA`S DAGBOEK > WEEK 15 EN 16

Zondag 25 augustus 2002.
We boffen, het is eindelijk droog en we mogen de tuin weer in. Hier en daar is het gras nog een beetje nat, maar dat mag de pret niet drukken. M'n mens heeft wat met aarde en plantjes zitten wroeten. Dat vond ik wel aardig om te zien. Heb hier en daar ook een beetje meegeholpen, al werd dat niet op prijs gesteld. We mochten buiten blijven tot het donker werd en toen werd het ook kouder.

Zaterdag 31 augustus 2002.
M'n mens is weer een paar uur weggeweest. Toen ze thuis kwam, had ze allerlei plantenspul bij zich. We mochten meteen weer de tuin in. Terwijl wij speelden, is m'n mens gaan wroeten in de grond en met planten gaan slepen. Toen ze ermee ophield, leek het zowaar ergens op. Geen idee waarop, ik wroet tenslotte niet in de tuin.
Ik geloof dat ik maar eens ophoud met het schrijven in m'n dagboek. Ik ben hier nou al een hele tijd en de nieuwigheid is er nu wel af. Bovendien ben ik al een aardig grote meid geworden. Ik ben alleen nog steeds niet krols geweest, volgens m'n mens. Ik weet niet goed wat ik me daar bij voor moet stellen en of het positief danwel negatief is. Misschien ben ik het al wel geweest en heeft ze het niet gemerkt, dat kan toch ook, niet dan?
Enfin, ik stop hiermee. Misschien dat ik af en toe nog eens een aantekening maak voor het nageslacht, wie weet.


Een knuf, een kopje en een stevige mauw!
Zohra.

Bevriende catteries
Alchymists
Brookside
Emibell
Niraja
Zebdaj
Member of
Nederlandse Burmezen Club


Member of
Ocicat Club
Holland


© 2006-2024 Cattery Nimble Nymph - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy Statement