Vri, 19 Jul 2024

  

Member of
Mundikat


Member of


AVONTUREN > ZOHRA`S DAGBOEK > WEEK 12 EN 13

Vrijdag 9 augustus 2002.
Een prachtig lichtpunt gezien: m'n mens heeft vakantie, wel drie weken lang. Ze heeft beloofd om nu eindelijk eens de tuin af te werken, zodat wij naar buiten kunnen en er niemand over de schutting kan ontsnappen. Nou ken ik de tuin niet, maar Yottum verteld met vuur over hoe prachtig en heerlijk het er is. Waarom hij dan over de schutting wenst te ontsnappen is me een raadsel. Nou ja, ik zal het wel zien als het zover is.

Dinsdag 13 augustus 2002.
Vanmiddag is m'n mens een paar uur weggeweest en toen ze thuis kwam, wilde ik al op haar mopperen, maar de anderen begonnen enthousiast te loeien. Daar snapte ik niks van, maar toen ik beter keek, bleek ze een grote rol bij zich te hebben. Dat is gaas, volgens de anderen. Het ziet er dus naar uit dat we binnenkort naar buiten kunnen. Gaaf!

Woensdag 14 augustus 2002.
Vanmorgen na het ontbijt kreeg ik een tuigje aan. Geen idee waarom. Het zit niet echt lekker, maar gelukkig ook niet te strak. Opeens pakt m'n mens me op en neemt me mee naar de tuin. Quib, Yot en Thi moesten binnen blijven. Ik snapte er helemaal niets van. M'n mens klikte een koordje aan m'n tuigje vast en zette me toen pardoes in het gras. Daar ben ik maar eens op onderzoek uit gegaan. Allemaal nieuwe luchtjes en dingen die vreemd aan m'n pootjes voelen. Wel heel interessant allemaal. Na een half uurtje nam ze me weer mee naar binnen en mocht het tuigje uit. De andere katten zagen zo ongeveer groen van jaloezie. Ik had in de tuin mogen rondlopen en zij konden alleen voor het raam toekijken.
's Middags is m'n mens alleen de tuin in gegaan en heeft het gaas tegen de schutting vast gemaakt. Toen ze klaar was, mochten we de tuin in. FEEST!!!! M'n mens heeft er een stoel bij gepakt en is naar ons gaan zitten kijken.

Bevriende catteries
Alchymists
Brookside
Emibell
Niraja
Zebdaj
Member of
Nederlandse Burmezen Club


Member of
Ocicat Club
Holland


© 2006-2024 Cattery Nimble Nymph - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy Statement