Maa, 22 Apr 2024

  

Member of
Mundikat


Member of


DISCLAIMER


Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Cattery Nimble Nymph niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens.

Cattery Nimble Nymph aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of (on)bereikbaarheid van de site.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Het kan echter altijd voorkomen dat onderdelen niet werken of dat de site problemen veroorzaakt voor uw computer. Cattery Nimble Nymph kan hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@nimble-nymph.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Linken en verwijzen naar de site van Cattery Nimble Nymph op Internet mag altijd; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Cattery Nimble Nymph stelt het op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Bevriende catteries
Alchymists
Brookside
Emibell
Niraja
Zebdaj
Member of
Nederlandse Burmezen Club


Member of
Ocicat Club
Holland


© 2006-2024 Cattery Nimble Nymph - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy Statement