Maa, 22 Apr 2024

  

Member of
Mundikat


Member of


AVONTUREN > MIRRE`S DAGBOEK > VERVOLG I

25 april 2006
Mirre heeft sinds maart nog 2x een antibioticumkuur gehad. Eind april is ze eindelijk snotter- en traanvrij. Eten doet ze als de beste, ze eet nu bijna alles droog en zonder vlees. Als ze een keer (samen met de anderen) als traktatie gekookte kip krijgt, is ze wl van mening dat zo'n lekkernij dgen mee hoort te gaan. Dus de eerste maaltijd zonder kip wordt met commentaar ontvangen en ook niet meteen genuttigd. Na enige aanmoediging, valt ze toch aan op de droge brokken, onder hoorbaar protest.

30 april 2006
Djavi z'n knaagdrift wordt nu aan alle kanten ingeperkt. De knuffels boven in de kast zitten achter gaas. Degenen die op de gang zaten, zitten nu op een frame dat hangt aan het plafond. Dat vond m'n mannetje z leuk, dat hij de deken op de bank heeft geperforeerd. Die gaat nu dus 's avonds achter slot en grendel. De kussenslopen verliezen de n na de ander de punten en hebben nu dus afgeronde hoeken of, in het ergste geval, nieuwe slopen. Zolang ik in de buurt ben, laat hij het wel uit z'n hoofd. Maar als ik ben werken en 's nachts heeft hij vrij spel.
Mirre houdt me een beetje voor de gek. Elke keer als ik me bedenk dat ik al een paar dagen geen nies gehoord heb, moet ze prompt niesen. Het is echt minder aan het worden, maar helaas nog niet weg. Voorlopig krijgt ze dus nog 2x per dag een capsule en 1x een 1/4 tablet echina.
Ze gaat nu ook elke dag naar buiten. "t Is af en toe net een lammetje met d'r bokkesprongen. Samen met Robbyn of Djavi doet ze wedstrijdjes hardlopen (vanuit de tuin de keuken door, de huiskamer in en weer terug). Als ze 's avonds moe is kruipt ze tussen de rode broeders en laat zich aan alle kanten wassen.


Eten is nog steeds geen hobby van d'r. Ik moet nog regelmatig haar een brokje voorhouden. Dat eet ze keurig op en daarna kijkt ze pas in haar bakje. 's Avonds is er geen probleem, als ze er maar vlees over krijgt. Lamshart vind ze het lekkerst, gehakt ietsje minder. Ze vindt het nu ook goed dat ik er af en toe een blikje pate (van Gourmet) doorheen meng. Toch ziet ze er lekker stevig en rond uit, dus ik hoef me geen zorgen te maken.

Bevriende catteries
Alchymists
Brookside
Emibell
Niraja
Zebdaj
Member of
Nederlandse Burmezen Club


Member of
Ocicat Club
Holland


© 2006-2024 Cattery Nimble Nymph - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy Statement