Din, 30 Mei 2023

  

Member of
Mundikat


Member of


MIJN KATTEN > EEN NIEUW PLEKJE


Op 10 maart 2012 zijn Zohra en Robbyn liefdevol opgenomen in hun nieuwe thuis. Eerst even onwennig, maar al snel vertrouwd genoeg om op onderzoek uit te gaan. Nog voor ik de deur uit was, waren ze er thuis. Geweldig om te mogen zien. Ze zullen hier heerlijk kunnen genieten van de rest van hun leven in alle veiligheid, genegenheid, luxe en in volledig stressvrij!!


Op 4 november 2012 zijn Phèdre en Charo liefdevol opgenomen in hun nieuwe thuis. Uiteraard eerst wat onwennig en schuw, maar al snel op onderzoek uit gegaan en contact gezocht. Ze krijgen hier een fantastisch leven, precies zoals ze het willen en nodig hebben.


Op 17 mei 2014 zijn Bryn en Deeba liefdevol opgenomen in hun nieuwe thuis. Na even wat onwennig rond gekeken te hebben, samen een veilig plekje gevonden om te acclimatiseren. Van daar uit zijn ze hun nieuwe huis en mensen gaan ontdekken. Geweldig om te horen dat ze goed wennen en al heel rap lekker op schoot kwamen. Ze gaan hier een geweldig leven krijgen.


Op 10 januari 2016 zijn Enor en Hakan liefdevol opgenomen in hun nieuwe thuis. Het duurde niet lang voor de zich daar veilig en op hun gemak voelden. De ontvangen berichtjes en foto's lieten dat duidelijk zien. Ze gaan hier een geweldig leven hebben.


Op 29 april 2018 zijn Aami en Sylva liefdevol opgenomen in hun nieuwe thuis. Al snel voelden zij zich veilig en zeker. Ze gaan flink verwend worden en een fantastisch leven tegemoet.
© 2006-2023 Cattery Nimble Nymph - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy Statement