Maa, 22 Apr 2024

  

Member of
Mundikat


Member of


AVONTUREN > MIRRE`S DAGBOEK > WEEK 4

Za 25 februari 2006
Vanmiddag m'n mail weer eens gecheckt. Zat een mailtje van Natasja bij. Zij gaf de tip om Royal Canin Oral Sensitive te proberen. Zij heeft daar veel succes mee.
Dus op weg naar huis even bij de dierenwinkel aangegaan. Klein zakje Oral gekocht en een nieuwe fles Bitter Bite. De laatste 2 weken is Djavi wel heel erg bezig met het slopen van m'n pluchen dieren. Als ik hem betrap en op z'n mieter geef, is hij onder een hoedje te vangen. Daarna komt hij steevast zoete broodjes bakken: zachtjes op schoot plonzen en m'n neus proberen te wassen. Zo van: sorry hoor, ik kan het ook niet helpen. Het is maar goed dat het zo'n ontzettende lieve dweil is, anders zou ik hem nog eens achter het behang plakken.

Zo 26 februari 2006
Laatste vrije dag vandaag, morgen weer gewoon aan het werk. Mirre heeft weer traanoogjes, dus weer begonnen met de echina forte. Die weerstand van haar is nog lang niet op orde. Ze vind het maar matig, dat ik elke keer een brokje naar binnen wil werken. 't Is natuurlijk groot, ruw en hard. Maar ondanks haar geprotesteer, gaat het redelijk vlot naar binnen. Daarna even stevig kroelen en het leed is weer geleden.

Ma 27 februari 2006
Vanmorgen liep Mirre snel achter me aan, door de tussendeur. Ze vond het maar niets, dat ik wegging. Hopelijk heeft ze zich weten te vermaken, want ik was pas rond 18.30 u thuis. Alle burren stonden te schreeuwen dat ze honger hadden, zelfs Zohra mauwde mee. Na het eten Mirre weer voorzien van de E.F. En ze daarna lekker laten spelen. Met Robbyn doet ze graag een worstel partijtje, eindigend in een spelletje tikkertje. Dan is Rob het beu en gaat boven op een kast zitten. Mirre kruipt dan een poosje tegen de verwarming aan en klimt daarna op schoot.

Wo 1 maart 2006
Vanmorgen heeft Mirre voor het eerst VRIJWILLIG droge brokken gegeten, de Oral ging er prima in. Dat deed het al, maar dan in combinatie met vlees. 's Avond gewoon met vlees gegeten en tot m'n verbazing voor het slapen gaan weer droge brokjes (met een heel klein restje van 't vlees). Zouden we over het dode punt heen zijn? Heb ook het idee dat ze minder traant en minder niest. De E.F. doet dus goed werk. Nu nog zo zien te houden. Morgen eens kijken of ik het van VSM in korreltjes kan krijgen, dat slikt wat makkelijker.

Do 2 maart 2006


Vanmorgen, na enige aanmoediging, weer droge brokken bij Mirre binnen gekregen. Ik begin hoopvol te worden. 's Middags bij de apotheek geinformeerd naar korreltjes E.F. Maar die blijken er niet te zijn. Zelfs de kinderkorreltjes blijken te zijn vernieuwd naar kauwtabletjes. Balen. Vanavond kijken of ik Stef te pakken kan krijgen om te vagen of zij gewone E.F. heeft gekocht of speciale voor dieren. Ik heb geen doosje, dus ik kan het niet nakijken. Thuis het raam open gezet. De katten wilden zo graag naar buiten. De zon scheen, het waaide niet en het was niet echt koud. Voor Mirre een stoel onder het raam gezet, zodat ze ook weer naar binnen kan. Eerst vond ze het maar eng en bleef binnen op de vensterbank zitten. Op een gegeven moment vond ze toch de moed om naar buiten op verkenning te gaan. Ze heeft er lekker rondgerend en af en toe stevig gebaald als de jongens ergens hoog gingen zitten. Maar ook alleen vermaakt ze zich prima.

Bevriende catteries
Alchymists
Brookside
Emibell
Niraja
Zebdaj
Member of
Nederlandse Burmezen Club


Member of
Ocicat Club
Holland


© 2006-2024 Cattery Nimble Nymph - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy Statement