Don, 23 Mei 2024

  

Member of
Mundikat


Member of


AVONTUREN > MIRRE`S DAGBOEK > WEEK 3

Ma 20 februari 2006
Vanmiddag met Mirre naar de dierenarts geweest. Douwe is nog steeds op vakantie, dus weer een ander. Assistente was zelfde als vorige week, ze kon haar ogen niet geloven. Ze vond Mirre erg gegroeid. Meteen de weegschaal aangezet: 1950 gram!!!!
Dus niet alleen het verloren gewicht bij gegeten, maar inderdaad ook gegroeid. Harry heeft haar helemaal nagekeken en haar zo goed bevonden dat ze meteen voor de 2de keer is gent. Als het zo doorgaat, hoeft ze pas over een jaar terug te komen. We hopen het samen van harte. Meteen de rekening betaald, dat was een aardig bedragje. Gelukkig is iedereen weer gezond en voorzien van eten. Heb nog 2 blikjes AD meegenomen, voor alle zekerheid. Mirre eet dan wel weer, maar nog geen kale brokjes.
Meteen Stef gebeld met het goede nieuws. Mirre loopt nu in gewicht goed mee met de rest van het nest. Helaas was er voor het choc. poesje niet zulk goed nieuws, ze is overleden. Erg jammer.

Di 21 februari 2006
Robbyn begint steeds meer vertrouwen in Mirre te krijgen. Hij waste haar al regelmatig maar leek dan steeds te schrikken van zichzelf. Vanmiddag heeft hij haar een paar maal vol overgave gewassen en daarna z'n koppie op of tegen haar lijfje aangelegd om te gaan tukken.Sinds vorige week wast Mirre ook terug. Ze begon met Djavi, maar neemt nu ook Zohra en Robbyn onder de tong. Zelf Yottum kreeg een paar likjes terug. Alleen Thia wil nog weinig van haar weten. Zodra ze voor de poot komt, haalt ze luidmauwend uit. Niks nieuws, dat doet ze met iedereen. Als Mirre echter tegen haar kont aankruipt voor de warmte, zul je Thia niet horen.
's Avonds lagen alle burren verstrengeld op schoot. Ergens aan de rand lag Thia er ook onder bedolven. Dat vindt ze aan de ene kant heel vervelend. Maar die warmte h, die is zo heerlijk, dat ze er maar een beetje halfslachtig tegen protesteert. Pas als ze koppie onder dreigt te gaan, klimt ze er klaaglijk mauwend uit en nesteld zich op m'n schouder.

Wo 22 februari 2006
's Middags is Wim even langs geweest. Heb Mirre bij 'm op schoot gezet. Die heeft eens goed aan hem gesnuffeld en ging toen aan de wandel. Tot Wims grote verbazing kwam ze even later met een grote sprong toch weer op schoot zitten. Ik ben glad vergeten om te vragen of hij nog wensen voor z'n verjaardag heeft. Binnenkort maar even bellen.

Do 23 februari 2006
Vanmorgen even naar Grad gereden, op weg naar de stad. Hij was niet thuis, dus doorgereden en een nieuwe mobiele telefoon gekocht. Op de terugweg gekeken, maar Grad was er nog steeds niet. Even bij mam aangegaan. Zat zowaar beneden. Heb de eerste 2 hoofdstukken van het boek dat ze aan het schrijven is, uitgeprint. Dan kan ze ze rustig nakijken en eventueel corrigeren. Daarna weer naar huis gegaan. Zit ik 's middags op de bank en wie zie ik voor rijden? Juist ja, Gradje. Hij bleef niet lang, zoals gewoonlijk, maar we hebben elkaar toch weer even gesproken.

Vr 24 februari 2006
Heb 2 kratten opgemeten, moet daar nog anti-tocht jasjes voor maken. Even op de markt kijken naar een gevoerde stof. Moet ook koord hebben om een nieuwe hengel voor de poezen te maken. 'k Was er wat aan de vroege kant, dus eerst even de wekelijkse boodschappen gedaan, er was van alles op. Na de nodige voorraden te hebben ingeslagen, de markt op gelopen. Er waren veel kramen leeg. De stoffenman was er ook niet, balen. Wel koord kunnen kopen. Dan volgende week maar even kijken of ik stof kan krijgen.

Bevriende catteries
Alchymists
Brookside
Emibell
Niraja
Zebdaj
Member of
Nederlandse Burmezen Club


Member of
Ocicat Club
Holland


© 2006-2024 Cattery Nimble Nymph - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy Statement