Maa, 22 Apr 2024

  

Member of
Mundikat


Member of


AVONTUREN > WACHTEN

Zoals reeds eerder vermeld, hebben de meiden hier in huis nogal wat tijd nodig om krols te worden. Wachten duurt altijd lang, maar als je dan ook nog 5 of 6 maanden moet wachten tot de dame in kwestie krols wordt.... Mirre heeft me voor elke zwangerschap mnden laten wachten voor ze krols bliefde te worden. Ook Charo heeft me dit jaar enkele maanden laten wachten voordat ze de hormonen los liet.

Toen het eindelijk zover was, begon ze overduidelijk signalen af te geven. Ze kwam alleen wel heel traag op gang. Ik vond dus dat we, na al dat wachten, best nog even extra konden wachten op de volgende krolsheid. Hoe had ik dat toch in m'n hoofd kunnen halen? Want uiteraard werd ze na dat besluit oorverdovend en razend krols. Ze begon zelfs te sproeien.Er zat me dus niets anders op dan een bench en een kittenkooi aan elkaar te maken en madame daarin op te sluiten. Ze liet het gelaten toe. Het eerste half uurtje probeerde ze wel of ze er uit kon, maar daarna ging ze rustig in haar mandje liggen. Dat viel me reuze mee. Zodra de krolsheid voorbij was, mocht ze er weer uit. De bench en kooi werden schoon gepoetst en opgeborgen met de gedachte dat het wel even zou duren alvorens ze weer nodig zouden zijn.

Ze kreeg op vrijdagmiddag haar vrijheid terug en de volgende woensdagavond betrapte ik haar weer op sproeien. Vervolgens als een gek de kooi en bench weer aan elkaar gemaakt, deur geopend en.... Charo liep zelf al naar binnen. Daarna heel snel een mailtje gestuurd naar de eigenaren van de dekkater en afgesproken dat ik haar 2 avonden later zou komen brengen.Charo is al net zo gek op autorijden als haar grootmoeder (dus helemaal niet!). Bij aankomst bleek er niets meer van mijn thuis nog overduidelijke krolse poes. De kater was echter helemaal in de stemming en meer dan bereid om haar te ontvangen. Charo wist het zo net nog niet. Ze blies en bromde wat, maar daar trok hij zich niets van aan. Toen hij de euvele moed had om met 2 voorpoten binnen haar reismand te komen staan, sloeg ze razend snel toe: klets, kladder om z'n oren. Hij droop meteen af.

Na een poosje wilde ze best even kijken waar ze was, maar die kater moest niet denken dat hij in de buurt kon komen! Dat heeft ze nog anderhalve dag vol gehouden, maar daarna sloegen onherroepelijk de hormonen weer toe. Vooral 's nachts brulde ze het uit. Eerst om aan te geven dat ze verschrikkelijk krols was, daarna om te laten horen dat de kater z'n werk had gedaan.

Een week later is ze weer thuis gekomen en begon het wachten opnieuw. Toen er 3 weken voorbij waren, bleek ze zwanger te zijn. Hoera!! Aan haar figuurtje is nog niets te zien. Maar de haartjes rondom te tepeltjes zijn plat gaan liggen en de tepeltjes zelf zijn prachtig verkleurd. Waren ze eerst bleek roze, nu zijn ze bijna rood.We kunnen nu alleen nog wat meer wachten, in dit geval tot eind juli. Dan is het zover. We hopen op een voorspoedige bevalling gezonde kittens.

Bevriende catteries
Alchymists
Brookside
Emibell
Niraja
Zebdaj
Member of
Nederlandse Burmezen Club


Member of
Ocicat Club
Holland


© 2006-2024 Cattery Nimble Nymph - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy Statement