Don, 23 Mei 2024

  

Member of
Mundikat


Member of


AVONTUREN > DJAVI`S DAGBOEK > WEEK 7

Zondag 21 augustus 2005.
Vanmorgen eens toegekeken of m'n mens de bakken wel goed schoonmaakte. Dat bleek het geval. Ze heeft zelfs de hoeveelheid grit weer aangevuld tot er een superdikke laag in de bak zat. Geweldig! Daarna geloofde ik het wel en ben buiten gaan spelen.
Er kwamen heel wat vlinders voorbij en het is leuk om die proberen te vangen. Helaas lukte het me niet zo goed, maar ik had er veel plezier in. Samen met Robbyn tikkertje gedaan en toen hij niet meer wilde, heb ik Zohra achterna gezeten. Ze speelt niet zo lekker als Robbyn en zeker met stoeien houdt ze er veel eerder mee op. Jammer. Ze vindt het blijkbaar prima dat ik er ben, als zij er maar geen last van heeft. Als ik aandring (en dat kan ik heel goed) doen we wel eens samen tikkertje, maar zij wil 'm niet zijn. Met stoeien mag ik m'n achterpoten niet gebruiken van haar, terwijl zij de hare gebruikt om mij op afstand te houden. Als ze in een stoel ligt, mag ik er wel bij komen liggen, maar alleen als ik stil blijf liggen. Eigenlijk is het maar een rare meid.

Dinsdag 23 augustus 2005.
Vannacht op m'n donder gehad en alleen maar omdat ik m'n mens d'r oren heb gewassen. Okee, ik heb een paar keer voorzichtig geprobeerd om haar oorbellen uit te doen, maar alleen maar omdat dat makkelijker was met wassen. Daar hoeft ze toch niet zo boos om te worden? Ben uiteindelijk maar weggegaan, ik weet wanneer ik niet gewenst ben.

Donderdag 25 augustus 2005.
Vanmiddag weer naar buiten gemogen, al was het een beetje fris. Dus flink lopen ravotten met Robbyn om warm te blijven. Af en toe geprobeerd om Zohra zover te krijgen dat ze meedeed, maar die wil blijkbaar niet met me spelen. Snap niet waarom. Ze speelt wel met Yottum en ook met Robbyn, dus waarom niet met mij? Met het avondeten vroeg m'n mens of ik m'n moeder al had geschreven. Helemaal vergeten en ze is al weer even geleden verhuisd. Misschien kan Robbyn me wel helpen, het is tenslotte ook zijn moeder.
Toen het echt donker was, werden we binnen geroepen. Als we meteen komen, krijgen we altijd een knuffel en dat vind ik tof. Binnen even op schoot liggen tukken, maar niet lang. Ik rekte me uit en toen begon Thia te protesteren. Toen ik me daar niets van aantrok, sloeg ze me om m'n oren. Ben toen vertrokken en vond Robbyn is een stoel. Ben lekker bij hem gaan liggen. Hem maakt het niet uit als ik me eens lekker uitrek.

Vrijdag 26 augustus 2005.
Vanmiddag weer buiten geweest en nu was de temperatuur een stuk beter. M'n mens heeft bessen geplukt. Ik kruip dan altijd onder het net door om op schoot te springen. Eigenlijk vindt ze dat niet zo leuk, maar ze kan toch niet boos op me worden. Ze kriebelt me altijd even achter m'n oren. Als ik dan m'n motortje aanzet, is ze helemaal verloren. Gaaf joh! Moet ik onthouden voor als ik een keer op m'n donder krijg. Niet dat dat zo vaak gebeurt, maar toch handig om achter de poot te hebben.
Barst, moet m'n moeder nog schrijven....eens kijken of Rob nog iets weet.

Bevriende catteries
Alchymists
Brookside
Emibell
Niraja
Zebdaj
Member of
Nederlandse Burmezen Club


Member of
Ocicat Club
Holland


© 2006-2024 Cattery Nimble Nymph - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy Statement